Je bekijkt nu Feite op BNR nieuwsradio

Feite op BNR nieuwsradio

Afgelopen dinsdag 13 september werd ik geïnterviewd door Petra Grijzen op BNR nieuwsradio. Eerlijk is eerlijk: ik had nog nooit van haar gehoord, en zelfs BNR nieuwsradio kende ik niet goed. Ik dacht eigenlijk dat het een programma was op radio 1, maar het blijkt een commerciële zelfstandige zender. Wist ik veel, ik blijf tenslotte blond en radio luisteren doe ik eigenlijk alleen in de auto en daar verblijf ik nu eenmaal niet de hele dag. Bovendien heb ik dan een voorkeur voor good-old radio 1,het liefst met sport. Maar ik dwaal af.
Ik werd geïnterviewd in mijn nieuwe beroep als ervaringsdeskundige gokverslaving, en het ging uiteraard over de

komende legalisering van het internetgokken.

Wat ik ervan vond, van dacht en hoopte dat er zou gebeuren. Erg leuk om te doen, de mobiele studio (truck!) stond voor een kokend heet Den-Haag centraal, er waren ijsjes en koud water, en veel geïnteresseerde toevallige voorbijgangers.
Kern van mijn verhaal was uiteraard dat het internetgokken legaal in ieder geval goed geregeld moet zijn, en dan vooral de weggetjes naar de hulpverlening.

Verder mijn stokpaardje ‘voorlichting’.

Het liefst verplicht, op alle middelbare scholen en wie weet al in groep 8. Anders duiken er straks nog meer gokkers eenzaam in een hoekje achter tablet of mobiele telefoon. ‘Ga jij dat dan doen?’ vroeg Petra?’ Dat lijkt me een goed idee. Dus:voorlichtingslessen gokverslaving nodig? Vul het contactformulier in of bel.
Hier de link naar het interview:
Feite op BNR nieuwsradio.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Marcel

    Bijzonder eerlijk en duidelijk verteld, boeiend om naar je te luisteren. Het kan niet anders dan dat dit resoneert bij mensen die te maken hebben met gokverslaving,. Daarom alleen al mooi dat je jouw verhaal deelt. Ben je inmiddels al benaderd voor een programma met zo’n goede radiostem?

Geef een antwoord