Je bekijkt nu verslaving:   voorlichting op uw school of organisatie?
Feite Hofman

verslaving: voorlichting op uw school of organisatie?

Verslavingsvoorlichting op uw school, dat kan! Op maat, aangepast aan uw leerlingen of uw publiek. Geschikt voor alle klassen in het middelbaar onderwijs, maar ook voor de laatste twee groepen van het basisonderwijs. Eventueel gecombineerd met een ouder-voorlichtingsavond in overleg met u samengesteld. Door mijn ervaring binnen het onderwijs als leerkracht en directeur ben in gewend om voor diverse groepen mensen te spreken en met hen te sparren. De lengte van de les of voorlichting pas ik aan uw wensen aan. Gangbaar is een lesduur van drie kwartier tot een uur.

Mijn werkwijze is uiterst interactief

Mijn werkwijze is uiterst interactief en door middel van kleine, heldere oefeningen en beeldmateriaal merken leerlingen hoe een verslaving werkt en dat verslaving ook niet meer dan ‘een uit de hand gelopen gewoonte is.’ Niet belerend, veroordelend of stigmatiserend, maar open, eerlijk en helder. Want juist het bespreekbaar maken van verslaving is essentieel.

Contact hierover of ‘boeken’? Graag! Maakt u gebruik van het contactformulier of neemt u telefonisch contact met me op via 06 19195065.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Mike

    Goed initiatief! Je kunt niet vroeg genoeg zijn met bewustwording en vooral de gevaren van een in eerste instantie zo onschuldig lijkend spelletje.

Geef een antwoord